Ole fua ole maketi vacuum circuit breaker faʻamatalaina e se lipoti fou e faʻamoemoe e olaola ile 2027

O le maketi vacuum circuit breaker i le lalolagi atoa e tusa ma le US $ 2.6 piliona i le 2019 ma o loʻo faʻamoemoe e tuputupu aʻe i le soifua maloloina o le maualuga o le 6.49% i le vaitau o le 2020-2027.
O le vacuum circuit breaker o se ki eletise e fa'aoga e fa'alavelave ai le taimi nei pe a iloa se fa'aletonu i le ala o lo'o iai nei. Ose ta'amilosaga e tineia ai arcs i totonu o se masini vacuum. O le vacuum interrupter o loʻo i ai se potu arc uamea i totonu o se insulator sima faʻatulagaina tutusa i le ogatotonu, ma o le mamafa i totonu o le potu o loʻo tausia i lalo ole 0.01 Pascal. Ona o nei uiga faʻavae, o loʻo i ai le tele o faʻaoga i le eletise ma le eletise. O le salalau atu o le COVID-19 i le lalolagi atoa ua i ai se aafiaga leaga i le tuputupu aʻe o maketi ona o le faʻagesegese o le sapalai o mea mataʻutia ma seti afi ona o le poloka o tamaoaiga eseese. Ae ui i lea, o le televave o le tuputupu aʻe o le taulaga ma alamanuia ua mafua ai le manaʻomia tele o le malosi ma le eletise, ma o le mea lea ua faʻateleina ai le manaʻoga mo le faʻalavelave faʻafuaseʻi e pulea ma mataʻituina le tafe o le eletise.
Talosaga se faʻataʻitaʻiga fua o lenei lipoti suʻesuʻega maketi @ https://www.reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=bw995
Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le Our World in Data statistics, i le 2016, e sili atu i le 4.05 piliona tagata na nonofo i taulaga, ma o le faitau aofaʻi na faʻateleina i le sili atu i le 4.13 piliona i le 2017. E le gata i lea, o le faʻalauteleina o le faʻasalalauga ma le tufatufaina atu o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatautaia le maketi. tuputupu a'e. E le gata i lea, o le lamatiaga e fesoʻotaʻi ma le faaletonu o le dDevice o se mea e taofia ai le tuputupu aʻe o maketi.
Iloiloga faʻaitulagi o le lalolagi vacuum circuit breaker maketi i itulagi autu e pei o Asia Pasefika, Amerika i Matu, Europa, Latina Amerika ma isi itulagi o le lalolagi ua iloiloina. Ona o le televave o le tuputupu aʻe o le taulaga ma alamanuia, o Amerika i Matu o le taʻutaʻua / taua tele i le maketi o le lalolagi. Ae ui i lea, o le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo faʻamoemoeina foi e faʻaalia le maualuga maualuga o le tuputupu aʻe o le aofaʻi o le tuputupu aʻe o le tausaga i le vaitau o le 2020-2027. O mea taua e pei o le faʻaleleia ma le faʻafouina o atinaʻe tuai o le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le tufatufaina atu o le eletise o le a maua ai le manuia o le tuputupu aʻe mo le maketi vaʻavaʻa eletise i le itulagi atoa o Asia ma le Pasefika.
O le tele o tagata auai maketi o loʻo aofia i lenei lipoti e aofia ai: Eaton Siemens Co., Ltd. Crompton Greaves Limited Shaanxi Baoguang Vacuum Appliance Co., Ltd. Meidensha Corporation Mitsubishi Electric Co., Ltd. Toshiba Co., Ltd. Wuhan Feite Electric Co., Ltd. Ltd. Chengdu Xuguang Electronics Co., Ltd. Shaanzi Joyelectric International Co., Ltd. le kamupani.
O le faʻamoemoega o le suʻesuʻega o le faʻamalamalamaina o le tele o maketi o vaega eseese o maketi ma atunuʻu i tausaga talu ai nei, ma vaʻai le tau i le isi valu tausaga. O le lipoti e faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia tulaga faʻapitoa ma faʻatusatusaga o le alamanuia i soʻo se itulagi ma atunuʻu o loʻo aʻafia i le suʻesuʻega. E le gata i lea, o le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga auʻiliʻili i itu taua, e pei o avetaavale ma luitau o le a faʻamalamalamaina ai le tuputupu aʻe o le maketi i le lumanaʻi. E le gata i lea, e tatau foi i le lipoti ona aofia ai avanoa avanoa mo paaga a le aufaipisinisi e teu faʻafaigaluega i le micromarket, faʻapea foʻi ma se auiliiliga auiliili o le tulaga faʻatauvaʻa ma le tuʻuina atu o oloa a le au taʻalo tetele. O faʻamatalaga auiliili o maketi ma vaega laiti o loʻo faʻamatalaina e faapea:
Asia Pasefika Saina Initia Iapani Ausetalia Korea i Saute RoAPAC Latina Amerika Pasila Mekisiko Malolo o le lalolagi
Auina atu se talosaga i Lipoti Ocean e malamalama ai i le fausaga o le lipoti atoa @ https://www.reportocean.com/industry-verticals/sample-request?report_id=bw995
Kamupani faufautua tetele ma faufautua, pisinisi tetele, feololo ma laʻititi, pisinisi faʻatau pisinisi, faʻatau faʻaopoopo tau (VAR), tuʻufaʻatasiga malamalama, tagata teu tupe teufaafaigaluega, tagata teu tupe


Taimi meli: Iuni-16-2021