2020-2025 Global Vacuum Interrupter Market: Faʻaleleia ma faʻaonaponei fausaga tuai mo le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le tufatufaina atu o le eletise o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe.

Dublin, Tesema 14, 2020 (Global News)-"O le maketi mo vacuum interrupters e ala i talosaga (circuit breakers, contactors, reclosers, uta motusese ki ki ma tap changer), tagata faʻauʻu (suauʻu ma kesi, mining, Utilities and Transportation), " Fuafuaina Voltage ma Itulagi-Global Forecast i le 2025″ lipoti ua faaopoopo i ResearchAndMarkets.com oloa.
E oʻo atu i le 2025, o le maketi o le vacuum interrupter market e faʻamoemoe e tupu mai le USD 2.4 piliona i le 2020 i le USD 3.1 piliona, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 5.1% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. O lenei tuputupu aʻe e mafai ona faʻatatau i mea nei: o le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma tufatufaina atu, o le faʻaleleia ma le faʻafouina o atinaʻe tuai o le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le tufatufaina atu o faiga, ma le faʻateleina o le saoasaoa o alamanuia ma le taulaga. Ae ui i lea, o aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o meafaigaluega ma le leai o ni faiga faʻavae a le malo o loʻo i ai nei e faʻatatau tonu i mea faʻalavelave vacuum e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o le maketi vacuum interrupter.
Faʻalagolago i le talosaga, o le vaega vaʻavaʻavaʻa e tatau ona avea ma vaega sili ona tele ma televave faʻatupulaia i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, ona o latou meafaigaluega autu e faʻaaogaina i vaega maualalo ma feololo. O loʻo faʻamoemoeina i se taimi lata mai, o le tele o atinaʻe eletise o loʻo i ai nei o le a faia ni suiga tetele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e talitonuina o atinaʻe o le tufatufaina atu o le eletise i le Iunaite Setete na sau mai le Taua Lona Lua a le Lalolagi. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o le eletise le mautu i totonu o le laina tutotonu e gaosia mai punaoa faʻafouina o se faʻafitauli tele lea i le itulagi o Asia ma le Pasefika. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e manaʻomia le suia o atinaʻe tetele. O nei mea uma o le a faʻamautinoa ai o le a faʻateleina le aofaʻi o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma iu ai ina faʻamalosia le maketi vacuum circuit breaker i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
Ona o le tele o suiga o mea tuai i totonu o le alamanuia, o le vaega aoga o loʻo faʻamoemoe e nofoia le tele o sea maketi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga ma avea ma vaega televave faʻatupulaia. O loʻo lagolagoina e le mea moni o atunuʻu i le lalolagi atoa o loʻo suia mai le tamaoaiga o faʻatoʻaga i se pisinisi-ma le tamaoaiga faʻavae, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le taulaga, ma iu ai ina faʻatautaia le maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2025, o le itulagi o Asia ma le Pasefika o le a avea ma maketi sili ona tele faʻalavelave faʻalavelave. Atunu'u e pei o Saina, Initia, Iapani ma Korea i Saute ua manatu o le nofoaga autu o gaosiga o vacuum interrupters. O le itulagi o loʻo faʻamoemoe e oʻo i le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma pisinisi, lea o le a faʻateleina ai le faʻateleina o le eletise. O loʻo faʻamoemoeina ona o le tuputupu aʻe o le faitau aofaʻi, atinaʻe ma le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga tufatufaina i atunuʻu atinaʻe, o le a faʻateleina galuega faufale i totonu o le itulagi. I atunuu e pei o Saina, Korea i Saute, Iapani, ma Initia, o le malosi faʻafouina o loʻo faʻatupuina le saoasaoa ofoofogia. O lenei mea e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai nei, lea e oʻo atu ai i le faʻaofiina o le tele o atinaʻe eletise, lea o le a iu ai ina faʻalauiloaina le maketi vacuum interrupter.
O le maketi vacuum interrupter i le lalolagi e pulea e le tele o tagata taʻalo tetele ma le tele o aʻafiaga faʻaitulagi. O tagata ta'a'alo autu i le maketi vacuum interrupter o ABB (Switzerland), Eaton (USA), Siemens AG (Siamani), Shaanxi Baoguang Vacuum Electrical Equipment Co., Ltd. (Saina) ma Meidensha Corporation (Saina). COVID-19 Su'esu'ega Soifua Maloloina Auala i le Toe Fa'aleleia COVID-19 Iloiloga Fa'atamaoaiga Maketi Aveta'avale Dynamics
Su'esu'ega ma Maketi e tu'uina atu fo'i 'au'aunaga su'esu'e fa'apitoa e tu'uina atu ai su'esu'ega fa'atatau, atoatoa ma fetaui lelei.


Taimi meli: Tes-29-2020